DC Comics - a Legendás Batman

DC Comics - A LEGENDÁS BATMAN
DC Comics - A LEGENDÁS BATMAN
lobsp4
BATMAN MINDÖRÖKKÉ 4. RÉSZ

A Batman elpusztítására szôtt terv az utolsó fázisába lépett. Egy titokzatos támogató kezdi el fi nanszírozni Gotham City bandáit, akik ezzel beléphetnek a játékba, miközben Bane, Joker Lánya, Mr. Fagy és Agyagpofa tovább tombol. Alfréd a Hush utáni támadásból még nem épült fel teljesen, Gordon felügyelô pedig a Blackgate börtönben senyved továbbra is. Egy nanovírus gyûlölethullámot gerjeszt az utcákon és az ôrült Kalapos Gotham fi ait és lányait rabszolgasorba hajtja. Az üldöztetést követôen hónapok teltek el, de a Sötét Lovag még mindig nem tudja, hogy ki semmisítette meg az általa felépített védelmet darabról-darabra... otthagyva ôt egy végsô, megsemmisítô vereség árnyékában.


FIZESS ELÔ A SOROZATRA ÉS MEGKAPOD AZ ALÁBBI ÖT EXKLUZÍV AJÁNDÉKOT INGYEN!

HÁROM BATMAN GRAFIKA

HÁROM BATMAN GRAFIKA

Két mûvészi vázlat a Jim Lee által illusztrált Batman: Hush címû kötetbôl és Simone Bianchi egy emblematikus fekete-fehér mûvészi alkotása a Batman Detective.

 AJÁNDÉK az 1. küldemény mellé!

DOMBORNYOMOTT FÉMPLAKÁT

DOMBORNYOMOTT FÉMPLAKÁT

EGYEDI dombornyomott FÉMKÉP a 2002-es Batman 608. számának borítójával – egy igazi klasszikusnak számító kép.

 AJÁNDÉK az 2. küldemény mellé!

BATMANES FÉMBÖGRE

BATMANES FÉMBÖGRE

Kizárólag a sorozat számára készült fémbögre, egy ütôs Batman képpel díszítve.

 AJÁNDÉK az 4. küldemény mellé!

BATMANES FÉM KÖNYVTÁMASZOK

BATMANES FÉM KÖNYVTÁMASZOK

Ezeket a könyvtámaszokat az elsô és a jelenlegi Batman-szimbólum díszíti, mintegy keretbe foglalják Batman kalandjait egészen a kezdetektôl napjainkig.

 „AJÁNDÉK az 10. küldemény mellé!”

BATMAN FIGURA

BATMAN FIGURA

Mûgyantából készült és kézzel festett Batman Figura – minden igazi DC rajongónak kell egy ilyen!

 AJÁNDÉK az 6. küldemény mellé!

Gy.I.K

Általános információ a sorozatról

 

A DC Comics – A Legendás Batman sorozat jelenlegi terveink szerint 70 számot tartalmaz majd, de a sorozat hosszát az olvasói visszajelzések alapján indokolt esetben növelni és csökkenteni is tudjuk.

A DC Comics – A Legendás Batman sorozat számai mindig páros héten, szombatonként jelennek meg, az első szám 2018. február 9-től kapható az újságosoknál.

Az első szám ára 990 Ft, a második 1990 Ft-ba kerül, míg a harmadik számtól minden kötet 3090Ft-ért vásárolható meg.

A DC Comics – A Legendás Batman sorozat előfizetőjeként biztos lehetsz abban, hogy a sorozat minden részét és az előfizetői ajándékokat is megkapod. Az előfizetői díj nem magasabb a kiadvány hírlapárus áránál, és tartalmazza a házhozszállítás költségét is.
Ráadásul a köteteket nem kell előre kifizetni, hanem csak az átvételt követő 14 nap során. Ez idő alatt a kiadvány megkapott számait – ha mégsem nyerte el a tetszésedet – akár vissza is küldheted a (Suvet Kft.) 1171, Budapest, Pesti út 474. címre. Ilyenkor csak a visszaküldés díját kell kifizetned.

 

Az előfizetést mindaddig folyamatosnak tekintjük, amíg a megkapott csomagokat kifizeted. Azaz, ha a kiszállított küldeményt számláját rendezted, az új kötetek megjelenésekor automatikusan új csomagot küldünk. Ha a fizetéssel késel, akkor az új köteteket is késéssel küldjük, de előfizetésed nem szakad meg.
Természetesen bármikor jelezheted, ha előfizetésedet nem szeretnéd folytatni.

 

Előfizetéssel kapcsolatos részletes információk

 

Előfizetni a honlapunkon, e-mailben a [email protected] címen, telefonon a 06/1-688-1488-as számon vagy postai úton az első kötetekben található megrendelőszelvény kitöltésével lehet.

Az előfizetést az árus terjesztésben aktuálisan megjelenő vagy akár későbbi számoktól lehet kezdeni. A korábban megjelent köteteket utánrendelésben vásárolhatod meg.

 

Az előfizetői csomagokat négyhetente, szerdánként küldjük el, postai (MPL-es) csomagként. A kézbesítést általában 2-3 munkanapon belül megtörténik.
Ezt követően 14 napon belül kell a csomagban található csekket befizetned ahhoz, hogy a következő csomagodat 4 hét múlva elküldjük neked. Ha nem csekken, hanem átutalással szeretnél fizetni, ide utalhatsz: 10800007-20000000-14686029. Kérünk, hogy ilyenkor minden esetben add meg az ELŐFIZETŐ NEVÉT és a csekk „Közlemény” rovatában található, (4-essel kezdődő) hat számjegyű rendelési AZONOSÍTÓDAT.

 

A legelső számtól indított előfizetést leszámítva minden küldeményünk két kötetet és – ha éppen jár – előfizetői ajándékot tartalmaz. Az első számtól kezdett előfizetésben az első csomagban három kötetet küldünk.

 

A kötetek ára előfizetésben ugyanannyi, mint az árusoknál. Az első szám előfizetésben 990 Ft, a második 1990 Ft, a harmadiktól minden kötet 3090 Ft.

 

A regisztrált és visszaigazolt előfizetésekhez kapcsolódó előfizetői ajándékok az 1. (DC Comics grafikák), a 2. (Batman fémplakát), a 4. (Fém bögre), 6. (Batman figura) és a 10. csomagban (könyvtámasz-pár) érkeznek majd hozzád.

 

Az előfizetői ajándékokat külön nem tudod megvásárolni.

 

Az előfizetők az előfizetésük kezdő kötetét megelőző lapszámokat utánrendelésben külön postadíj megfizetése nélkül vásárolhatják meg.

 

Ha a számodra kézbesített csomag nem azt tartalmazza, amit kértél, azonnal jelezd ezt ügyfélszolgálatunknak a [email protected] e-mail címen, telefonon a 06/1-6881488-as számon, vagy levélben a következő címen: 1660 Budapest, Pf. 334! Rögtön orvosolni fogjuk a problémát.

 

Ha a küldeményben hibás vagy sérült kötetet találsz, küldj egy fotót a hibáról/sérülésről a [email protected] címre. A cserét a soron következő feladásunk keretében küldjük el.

 

Ha úgy döntesz, hogy nem szeretnéd folytatni előfizetésedet, lemondásodat e-mailben a [email protected] címen, telefonon a 06/1-6881488-as számon, illetve levélben a 1660 Budapest, Pf. 334. címre küldheted el nekünk. Ha utolsó csomagodat sem szeretnéd kifizetni, a Suvet Kft. címére küldheted azt vissza: 1171 Budapest, Pesti út 474. Ne feledd, hogy ilyenkor a visszaküldés díját neked kell kifizetni!

 

Az előfizetés minden egyéb részletét Általános Szerződési Feltételeink szabályozzák. Ezt itt találhatod meg. Kérdéseiddel természetesen bármikor fordulhatsz ügyfélszolgálatunkhoz is (telefonon: 06/1-6881488, vagy e-mailben: [email protected])

 

Különszámokkal kapcsolatos információk

 

A sorozatban – évente legfeljebb kétszer – különszámot is megjelentetünk. Az előfizetéssel egyidőben megrendelve az áruk 7990 Ft kötetenként, amit (az előfizetői csomagokhoz hasonlóan) csak az átvételt követően kell kifizetned.
Ha csak az előfizetés elindítása után rendelsz a különszámokból, minden különkiadáshoz 799 Ft szállítási díjat számolunk fel, és a küldemény árát előre kell kifizetned.

 

Korábbi lapszámok megvásárlásával kapcsolatos információk

 

A DC Comics – A Legendás Batman korábbi, újságárus terjesztésben már nem kapható köteteit is megvásárolhatod, utánrendelésben.

 

Utánrendelési szándékodat e-mailben a [email protected] e-mail címen vagy telefonon a 06/1-6881488-as számon jelezheted.

 

Ilyenkor először a megrendelt kötetek áráról szóló csekket küldjük el neked, s e csekk befizetése után tudjuk majd eljuttatni hozzád a kért köteteket. Amennyiben átutalással szeretnél fizetni, kérjük, jelezd ezt e-mailben, hogy megadhassuk neked az utalás során feltüntetendő azonosítót!

 

Utánrendelésben az egyes kötetek ára megegyezik az utcai árral, azaz az első szám 990 Ft, a második 1990 Ft, a harmadik és későbbi számok 3090 Ft-ba kerülnek.
Emellett e megrendeléseknél postadíjat is kell fizetned: ez 799 Ft kettő kötetenként. (Azaz, ha 1 vagy 2 könyvet rendelsz, a postadíj 799 Ft. Ha 3 vagy 4 számot kérsz, a postadíj 2×799 Ft, azaz 1598 Ft.) A házhozszállítás ilyenkor is postai úton történik.