DC Comics gyűjtemények

DC Comics

DC Comics gyűjtemények

A gyűjteményekben a világ legnagyszerűbb szuperhősei: Batman, Csodanő, Superman, Flash, valamint barátaik és ellenségeik. 

DC - A legendás Batman

DC - A legendás Batman

A nagyszabású keményfedeles képregénysorozat kötetei Batman életét mesélik el a kezdetektől napjainkig. A legtöbb történet egykötetes, de a nagyobb sztorik több könyvön is átívelnek.

DC Comics Szuperhős-kollekció

DC Comics Szuperhős-kollekció

A DC Comics Szuperhős-kollekció 1:21-es arányú figurái a DC Comics legnagyszerűbb hőseit és gonosztevőit vonultatják fel.

Batman Universe mellszobor

Batman Universe mellszobor

A Batman Universe gyűjtemény egy különleges, realisztikus mellszobor gyűjtemény, mely a Sötét Lovagot, annak csatlósait és ellenségeit mutatja be. Egy új kollekció 75 éves tv-s, filmes, képregényes, videójátékos múlttal.

DC Comics Órák

DC Comics Órák

Kezdd el gyűjteni a DC órákat még ma! A gyűjtemény mellé ingyenes fém gyűjtődoboz és egy angol nyelvű magazin jár, az egyes sorozatok darabjait pedig filmes logók, művészi rajzok, ikonikus képregényrészletek és retró képregényborítók díszítik.

DC képregények

DC képregények

A DC Comics Nagy Képregénygyűjtemény keményborítós kötetei a modern kor legismertebb szuperhőseinek izgalmas kalandjait gyűjtik össze a DC Comics legnagyobb szerzőinek és alkotóinak történeteivel és grafikáival.

Keep in touch

Facebook